piektdiena, 2013. gada 17. maijs

Laipni lūgti "Sapņu namiņā"!


Urāāā.. Šodien varu svinēt sava bloga pirmo dzimšanas dieniņu. Jo sen jau tas sapnis izsapņots- ka vajag, vajag- taisīt savu blogu arī pašai.
Jau kur tas laiks, kā "spiegoju" citu blogus, aber pašai- nekā. :-P
Priecājos par čaklajām rokdarbniecēm, dvēseļu radiniecēm. Priecēju acis- par jūsu čadīgumu, rosību un spēju atrast diennaktī 25.stundu radošajiem rokdarbiņiem. Smeļos iedvesmās un jūsu pozitīvismā. Sildu sirdi ar jūsu "bloglandē" izlikto pozitīvismu.
Šodien beidzot saņēmos! (Un par to  arī paldies manam mīļajm vīriņam- kurš mani vienmēr atbalsta visos niekos un priekos. Nu mmmmmīļš man viņš ir bezgala!)
Šodien pat saulīte izteikti spīd un silda- tas laikam, lai varētu siltākos vārdos ietīt mana bloga pirmos iepazīšanās vārdus ar jums. Šodien pat pavasara putni nemirīgi dzied aiz loga- it kā gribēdami man pateikt priekšā cits caur citu- ko teikt, ko rakstīt. =-)
Gribas tik pateikt- "Laipni lūgti "Sapņu namiņā"- pie manis un manas ģimenītes: kur pie mums tiek sapņots un cerēts. Namiņā- kur mīlam viens otru! Kur ieceres pārvēršas radošajos darbiņos. Un tas viss tikai tāpēc,ka mīlestības ir TIK daaaaudz,ka gribas padalīties ar to, gribas iepriecināt sev tuvos un mīļos.
Katrs darbiņš kas tiek radīts un šeit tiks atrādīts- ir radīts, ievijot tajā sirds siltumu, jo nezinu citu ceļu kā ko pagatavot bez tās. Manuprāt, tikai tad lietas iegūst īsto elpu un spēj tā pa īstam iepriecināt otru.
Priecājos,ka turpāk ar jums- varēšu turpināt dzīvot, smieties un mīlēt! 
Jauku, platiem smaidiem pildītu dieniņu vēlot-
Mairita. =-)



2 komentāri:

  1. Kā es priecājos, ka Tev pašai savs Sapņu namiņš izveidojies :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ko tur liegties, Inešuk. Uz bloga radīšanu "pastūmi" mani tu- pēdējo reizi tiekoties Kaligrāfijas izstādē. ;-) Paldies par tavu dzirkstošo iedvesmu!
      Lai arī neesmu no tām tehniskajām meitenēm- beidzot saņēmos un tomēr kaut kādam sākumam tomēr izbūros cauri.
      Citādi visu laiku tikai anonīmi ciemojos pa citu blogiem, bet pašai "virtuālas mājas", kur atgriezties nebija. Nu ir! Ja ne Māja- tad namiņš noteikti. =-D

      Dzēst