trešdiena, 2013. gada 22. maijs

22.maijs: Ņamm ņamm un Hip- hip- urrāā

Šodien teju visa varavīksne mūsmājās.







Prieki..
Gan 32 zobu plati smaidi, gan tikai 6 mazo zobiņu platais smaids. Un kā nu ne...šodien 22.maijā svin visi kalendārā neiekļauto vārdu īpašnieki un īpašnieces,
tostarp arī mūsu Keitiņai šodien saldā vārda diena!
Lai krāsaina būtu arī mana mazā jubilārīte, šodien uztaisīju viņai svētku stīpiņu. Nu tā-lai ir pa svinīgo!
Tam tik vajadzēja krāsaino papīru vai žurnālus ar krāsainiem attēliem, caurduri un laiks- lai uztaisītu "konfetti" un tad jau maķenīt laika un līmes,lai krāsainos krikumus pielīmētu pie svētku stīpiņas-cepurītes.
Re, šitā:
Lieki līdzekļus netērējot, stīpiņu aizlienējām no vecākās māsas, kas mīļuprāt aizdeva savu rotu šādam pasācienam. =-) Cepurīti ar abpusējo skoču pielīmēju pie stīpiņas. Lai tad, kad svētki būs beigušies, nesabojājot stīpiņu, varētu noņemt cepurīti nost un stīpiņu atkal izmantot kārtīgam matu sakārtojumam.
 Nu varam pucēties un ballēties:


Ai, ai...un kā tad bez svētku tortes..
 "Garda gan," nodomā mana mazā degustatore, nolaizot mazo, zaglīgo pirkstiņu, kas tīšuprāt iespruka tortes saldajā putukrējumā. :-)
Platiem smaidiem un varavīkšņu krāsām dzirkstošu jums visiem šo dieniņu vēlot-
Mēs no "Sapņu namiņa"!
=-)

2 komentāri:

  1. mīļa buča Tavai gaviļniecei!!!
    Maniem bērniem abiem vakar bija vārda dieniņas - tik kaut kā nesanāca nosvinēt :(... Viņiem gan ir vēl pa vārda dienām citos datumos :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Inesīt! Nemaz nezināju,ka abas esam sadevušas bērniem tādus vārdiņus,ka tie nemaz nav kalendārā ierakstīti. Nu ko- tad tev no manis un manas saimītes dubultsveiciens aizgājušajos svētkos! =-)

      Dzēst