piektdiena, 2013. gada 5. jūlijs

Debess zilumā

Nemaz pašai neticas, ka biju pazudusi no sava bloga gandrīz uz mēnesi. Tad nu taisnošos, ka nekur tā pa īstam nebiju nemaz pazudusi, tik vien kā paslēpusies iekš krustiņiem, kurus nu beidzot varu atrādīt, jo dāvana iedāvināta īstajās rokās. =-)
Tādos debestiņu zilos tonīšos albūms sanācis. =-)
Šis putniņš gan nebija iekš oriģinālā zīmējuma  paredzēts..bet man tā gribējās, tā gribējās... Lai pavasara noskaņu jūt, ka putniņi sāk čivināt savas dziesmas un domāts- ka paziņo arī brīnumu ziņas. =-)
Man patīk.. liekas, ka tā pat ir labāk- jo zaķēns nav vientuļš. Jo nu virs viņa pūkainajām austiņām draugs čivina prieka  ziņu par mazo Sandīti! 
 

 
Un nu tik dāvanu maisiņā iekšā!

(Tiesa, sākotnējā ideja dāvanu maisiņam bija kaligrāfisks uzraksts/ vēlēlējums, bet kā izrādās nebiju padomājusi par dāvana maisiņa glancīgumu un saptotams tuša no tā tecētu nost.. Tā nu izlīdzējos  ar krāsu, kas paredzēta stiklu apgleznošanai.)
Re šitādi darbiņi aiz  muguras!
Japiiii.. pašai prieks par paveikto!

2 komentāri:

  1. ar putniņu nudien ir draudzīgāk, citādi tāds tukšumiņš būtu stūrītī :)
    Ļoti mīlīgs albumiņš

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par to putniņu piekrītu. Varētu jau ar atlasa puķēm izlīdzēties..bet tad atkal būtu par puķainu, par meitenīgu. Bet pavasara putniņš pavasara bērnam šķita daudz saderīgāk! :-)

      Dzēst