svētdiena, 2013. gada 15. septembris

Dubultprieks

Apvienojot divas maiciņas vienā un pārveidojot tās kleitā http://sapnunamins.blogspot.com/2013/07/ciku-caku.html  Samantiņai radās jau nākamais "pasūtījums" mammai. Gribot kādu no princešu kleitām! Tik kā lai apvienoju princešu kleitu- kura pildītu ikdienas skrejamo kleitiņu pa sētu un vēl būtu no "princešu sērijas", bet galvenais- ar manu neprasmi šūšanas jomā. Apskatīju internetā visas princeses- Rozīti, Pelnrušķīti, Auroru, Jasmīnu... un apstājos pie Auroras. =-)
..varbūt rozā krāsas dēļ, kas šķiet Samantiņai īpaši patīk, bet varbūt tāpēc, ka man jau sen viena maiciņa "uzprasījās" uz rokdarbiem, tik vēl nebija atradusi savu īsto pielietojumu.
Lūk arī minētā maiciņa pirms šķēres uzbrukuma:
Neizbalējušā toņa un tai klāt piešūto neizsakāmi daudzo pērlīšu skaitu dēļ, tak ārā mest būtu galēja bezatbildība. =-P
Un te nu man prieks par jūlija karstumā tapušo manas maiciņas "otro dzīvi" un Samantiņas prieks pie "Auroras" kleitu:
(Maiciņu pārveidoju, aizmugurē noņemot par daudz esošo materiālu, lai viss košums un pērles priekšā nezaudētu savu skaistumu. No šī auduma lentes uzprasījās arī sasienama rokassprādzīte.)
Tiesa- īstajai princesei kleita bija gara,gaisīga un šur tur pa mežģīnei, bet tā kā gribēju ērtu skrienamu kleitiņu meitukam pa sētu, tad nu tā arī palika maiciņas garumā. Garuma ziņā- ne ko pieliku, ne ko atņēmu. =-)
Un atkal prieks par meitas prieku!!!














Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru